Viestinnän huippuseminaariin osallistujia 30 eri maasta

Helsingissä järjestettävä ICCO Global Summit kokoaa 5.–6.10.2017 nimekkään joukon maailman viestintäalan vaikuttajia ensimmäistä kertaa Suomeen. Seminaariin on jo nyt rekisteröitynyt yli 200 viestintävaikuttajaa kolmestakymmenestä maasta.

Tapahtumaan saapuu suurimpien viestintätoimistoketjujen ylintä johtoa ja kovia puhujanimiä, kuten Ketchumin toimitusjohtaja Rob Flaherty ja Hill+Knowlton Strategiesin Director of Social Media Candace Kuss. Tapahtuman puheenjohtajana toimii yhdysvaltalainen viestintäguru Elise Mitchell Dentsu Aegis Networkista.

Seminaarin teemana on Innovate, Engage, Evolve – Leading in a transformational world. Tapahtuman kärkiaiheisiin kuuluvat tänä vuonna mm. vaikuttajamarkkinointi, tekoäly, valeuutisointi ja viestintäinnovaatiot.

Suomalaiset viestintäteknologiayritykset kuten ReadPeak, Transfluent, M-Brain ja Smarp ovat kehittäneet tapahtumaa varten omia työkalujaan. Seminaarissa käsitellään muun muassa ajankohtaista valeuutisoinnin trendiä ja päästään kiinni uutisoinnin aiheisiin M-Brainin työkalun avulla.

ICCO Global Summit -konferenssista

ICCO Global Summit järjestetään vuosittain eri maissa. Aikaisemmin ICCOa ovat isännöineet Oxford, Milano, New Delhi, Pariisi ja Lissabon. Seminaari on hyvin tavoiteltu tapahtuma ja sen haluavat monet suuret tai kehittyvät maat omalle kamaralleen. Jokavuotiselle hakukierrokselle ei osallistujista ole ollut puutetta, koska tapahtuma tuo järjestävälle liitolle ja maalle kansainvälistä näkyvyyttä.

Suomessa tapahtuman järjestelyistä vastaa Ahjo Communications Oy:n Sari-Liia Tonttila, joka toimii MTL-Viestintätoimistojen hallituksen puheenjohtajana.