Katri Paavilainen ja Sebastian Thon
Katri Paavilainen ja Sebastian Thon

Uusi kotimainen painotuotteiden verkkokauppa avattu

Turkulainen painotalo Printworks on avannut uuden painotuotteiden B2B-asiakkaille suunnatun verkkokaupan, jonka kautta asiakkaat voivat tilata tarvitsemiaan painotuotteita paikasta ja kellonajasta riippumatta. Kauppaan on kerätty asiakkaiden yleisimmin tarvitsemia tuotteita, kuten käyntikortteja, esitteitä, roll up -telineitä, julisteita ja banderolleja.

Tilausprosessi verkkokaupassa on hiottu suoraviivaiseksi ja mahdollisimman yksinkertaiseksi: tuotteen valinta, ominaisuuksien muokkaus ja muiden tietojen syöttö käy vaivattomasti muutamassa vaiheessa. Tuotteiden ominaisuuksien muokkaus on myös helppoa, sillä esimerkiksi valittavat materiaalit on harkiten valikoitu soveltumaan aina kyseisen tuotteen kanssa, ja valittavissa on myös tuotteelle soveltuvia jälkikäsittelyitä, jolla saadaan lopputulokseen lisättyä kestävyyttä tai erilaisia erottuvuutta parantavia efektejä.

Verkkokauppa myös kertoo, milloin tilattavat tuotteet valmistuvat kuljetusta varten, ja tilausvahvistuksen myötä saatavalla seurantalinkillä onnistuu tilauksen etenemisen reaaliaikainen seuranta.

Paikallinen tuotanto Turussa

Kaikki verkkokaupan kautta tilatut tuotteet valmistetaan Printworksin omassa tuotannossa Turun Itäharjulla.

– Kansainvälisten isojen ja kasvottomien verkkokauppojen sijaan me teemme kaikki tuotteet omassa tuotannossamme, jossa työllistetään paikkakuntalaisia alan ammattilaisia, ja verotuotot jäävät myös Suomeen. Käytössä olevista painomateriaaleista on myös huomattava osa kotimaista tuotantoa, kertoo tuotantopäällikkö Sebastian Thon.

– Meille oman verkkokaupan avaus on tärkeä merkkipaalu, pyrimme hakemaan uusia markkinoita ja laajentamaan näkyvyyttämme valtakunnalliseksi, iloitsee Printworksin myyntipäällikkö Katri Paavilainen.