UPM Impresse plus C
UPM Impresse plus C

UPM lanseeraa paperin sanomalehtipainajille

Paperinvalmistaja UPM on tuonut markkinoille uuden tuotteen, UPM Impresse plus C:n. UPM:n mukaan uutuuspaperi on uraauurtava, päällystämätön aikakauslehtipaperi, joka on kehitetty erityisesti sanomalehtipainajien tarpeisiin. Innovatiivisen paperin ansiosta painojäljestä tulee totuttua tasaisempi ja kiiltävämpi, mikä nostaa sanomalehtipainamisen uudelle tasolle.

Paperista tekee erityisen sen samettinen pinta ja tekstuuri. Ne takaavat upean painotuloksen, jossa värit ovat intensiivisiä ja kontrastit erottuvat selkeästi. Paperi-innovaation uskotaan avaavan uusia liiketoimintamahdollisuuksia sanomalehtipainajille ja mahdollistavan painokoneiden tehokkaamman hyödyntämisen kaupallisiin painotöihin.

Kirkkaampi, tasaisempi ja tarkempi painojälki

– Coldset-asiakkaamme ovat kertoneet halustaan hyödyntää painokonekapasiteettiaan paremmin ja laajentaa toimintaansa uusille alueille. He eivät ole kuitenkaan pystyneet kilpailemaan heatset- ja syväpainokoneiden laadun kanssa, kertoo UPM Jokilaakson tehtaiden tuotepäällikkö Olli Juntunen.

– Tähän tarkoitukseen tarvittiin uusi, innovatiivinen tuote. Kehitimme paperia parin vuoden ajan tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme, että UPM Impresse plus C vastaa kaikilta osin heidän vaatimuksiinsa. Lopputuloksena on paperi, jonka pinta on ainutlaatuisen pehmeä ja tasainen.

Vähän vaivaa, paljon lisäarvoa

UPM:n uuden, mullistavan SC-paperin avulla painajat voivat erottua kilpailijoistaan kaupallisten painotöiden, liitteiden ja lisäarvoa tuovien mainosten painajina. UPM Impresse plus C tarjoaa heille mahdollisuuden laajentaa ydinliiketoimintaansa kustannustehokkaasti ja pienellä vaivalla.

UPM Impresse plus C -paperia on tarjolla kolmessa eri grammapainossa: 48 g/m², 51 g/m² sekä 54 g/m². Paremman painolaadun saavuttaminen ei edellytä erityisiä painoasetuksia, mutta parhaaseen lopputulokseen päästään noudattamalla UPM:n teknisiä suosituksia.