HP Sprocket
HP Sprocket

Taskukokoinen valokuvatulostin printtaa suoraan puhelimestasi

HP tuo markkinoille uuden Sprocket-taskuprintterin, jonka avulla voi tulostaa kuvia puhelimesta tai tabletista käytännössä missä vain.

HP Sprocket on helppo kantaa mukana ja niin pieni, että se mahtuu taskuun. 5 × 7,6 cm kokoiset valokuvat ovat värikkäitä ja personoitavissa filttereillä, emojeilla, kehyksillä ja tekstillä.

Esimerkkejä Sprocketin ominaisuuksista:

  • Ilmaisella HP sprocket sovelluksella (Android ja iOS) voi muokata lempikuvia kännykästä ja sosiaalisen median kanavista. Sovelluksessa voi lisätä värikkäitä kehyksiä, tekstejä, tarroja, filttereitä ja paljon muuta.
  • Sprocket herättää parhaat muistot henkiin kirkkailla 5 x 7,6 cm kokoisilla tahriintumattomilla, vedenkestävillä ja repeämättömillä kuvilla, joita voi jakaa kavereille. Kuvista voi liimata vaikkapa kollaaseja tai koristella oman huoneen seinät tai jääkaapin oven.
  • Kannettava printteri kulkee käytännöllisesti katsoen kaikkialle ja Bluetooth-yhteyden avulla käyttäjät ja heidän kaverinsa voivat yhdistää älypuhelimensa ja tablettinsa Sprocketiin ja printata ulos päivän parhaat palat.

Sprocket on saatavilla valkoisena ruusukultaisilla yksityiskohdilla ja mustana hopeisilla yksityiskohdilla, ja laitteen mukana tulee 10 arkkia ZINK-valokuvapaperia. Laitteen suositushinta on 149€. HP ZINK-valokuvapaperipakkaukset (20 arkkia pakkaus) ovat suositushinnaltaan 14,90€/pakkaus. Tuotteita saatavilla Gigantista.