Tammi vahvistaa organisaatiotaan

Kustannusosakeyhtiö Tammi vahvistaa organisaatiotaan viestintäpäälliköllä ja myyntipäälliköllä. Viestintäpäällikkönä 10. elokuuta aloittava Satu Sirkiä vastaa Tammen kirjailijoiden ja kirjojen mediaviestinnästä, viestinnän strategian suunnittelusta, avainkirjailijoiden brändien kehityksestä viestinnällisesti sekä Tammen yhteiskuntasuhteista. Myyntipäällikkönä 5. syyskuuta aloittava Miguel Rosenström vastaa Tammen kirjojen myynnistä jälleenmyyjäasiakkaille, uusasiakashankinnasta ja projektimyynnistä.

Sirkiä on työskennellyt kahdenkymmenen vuoden ajan muun muassa toimitussihteerinä, toimittajana ja uutisankkurina Ylessä, MTV3:lla ja Nelosen uutisissa.

Miguel Rosenström on työskennellyt aiemmin muun muassa Alma Talentissa, jossa hän on vastannut viimeiset vuodet ammattikirjojen myynnistä jälleenmyyjäasiakkaille sekä digitaalisten ammattitietopalveluiden myynnistä yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille.

Kustannusosakeyhtiö Tammi on yksi Suomen suurimmista kirjankustantajista. Se on julkaissut korkeatasoista kotimaista ja käännettyä kirjallisuutta perustamisvuodestaan 1943 lähtien. Tammi on lasten- ja nuortenkirjojen markkinajohtaja Suomessa. Tammi on osa kansainvälistä Bonnier-mediakonsernia.