Marko Hautala: Isä Malakain silmät

Suomalaiskirjailijoiden äänikirjasarjat leviävät maailmalle

Suomalaisten kirjailijoiden kirjoittamat äänikirjasarjat leviävät maailmalle. Kauhukirjailija Marko Hautalan kirjoittama äänikirjasarja Isä Malakain silmät käännetään ja julkaistaan vuoden 2018 aikana Storytelin digitaalisessa kirjapalvelussa Hollannissa, Tanskassa ja Puolassa. Jännityskirjailija Marko Kilven dekkarisarja Undertaker julkaistaan Ruotsin Storytelissä toukokuussa 2018.

Käännettävät sarjat ovat digitaalisen kirjapalvelu Storytelin kustantamia, suoraan kuunneltavaksi kirjoitettuja Storytel Original -äänikirjasarjoja. Isä Malakain silmät julkaistiin Suomessa lokakuussa 2017 ja Undertaker huhtikuussa 2017.

– Storytel on kansainvälinen yritys, joka toimii tällä hetkellä kahdeksassa maassa. Sen ansiosta Storytelin kustantamat äänikirjasarjat on mahdollista kääntää ja julkaista nopeallakin tahdilla maissa, joissa niissä nähdään potentiaalia, kertoo Storytelin kustannuspäällikkö Victoria Vatanskaja.

Storytel julkaisee Suomessa ensi vuoden aikana 40 Storytel Original -äänikirjasarjaa, joista 20 on kotimaisten kirjailijoiden kirjoittamia ja 20 käännettyjä.