Sari Brander
Sari Brander

Sari Brander Cocommsin liiketoimintajohtajaksi

Liikkeenjohdon konsultti Sari Brander (KTM) on aloittanut viestintätoimisto Cocomms Oy:n asiakaskokemus- ja liiketoimintajohtajana. Hänen tehtäviinsä kuuluvat yhtiön myynnin ja markkinoinnin sekä asiakaskokemuksen kehittäminen ja johtaminen.

Sarilla on vahva kokemus liikkeenjohdon konsultonnista, liiketoiminnan vetämisestä sekä it-järjestelmien käytöstä myynnin ja markkinoinnin tukena.

– Olen todella innostunut mahdollisuudesta päästä tekemään vahvan asiantuntijajoukon kanssa uudenlaista toimistokonseptia viestinnän kenttään. Uskon, että pääsemme nopealla sykkeellä, vielä tämän vuoden aikana esittelemään asiakaskenttään uusia kokemuksia luovaa malliamme, Sari Brander sanoo.

Cocommsin mukaan yritys käy itse läpi transformaatiota, jossa palveluja luodaan ja kehitetään vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Viestintä luo vankan perustan, jonka päälle tuodaan uusia ja oivaltavia ratkaisuja uusien osaajien kanssa. Cocomms tukee vahvasti asiakkaitaan muutoksessa sekä synnyttää vuoropuheluja, jotka lisäävät ymmärrystä muuttuvassa maailmassa.

– Markkinat ovat nyt todella dynaamiset: talous on vedossa, asiakkaat liikkuvat ja kilpailijakenttä muuttuu, sanoo Cocommsin toimitusjohtaja Kaija Pohjala.