Neon Pink -muste

Ricohilta uusi Neon Pink -muste

Ricoh on lanseerannut Neon Pink -musteen edistääkseen tulostamisen luovuutta julisteista kutsuihin, lippuihin ja mainontaan.

Neon Pink -muste on kehitetty digitaalisen Ricoh Pro C7100X -sarjan arkinsyöttöväritulostinten viidenteen väriasemaan.

Neon Pink laajentaa värimaailmaamme ja tehostaa kuvien vaikutusta, ja sitä voi käyttää sekä pää- että korostusvärinä sekä grafiikassa. Muihin prosessiväreihin yhdistettynä sillä voi luoda neonväripaletin. Muste loistaa UV-valossa, mikä lisää CMYK-vakiovärien, valkoisen ja läpinäkyvän käyttömahdollisuuksia.

– Neon Pink -muste seuraa menestyksekästä Neon Yellow -mustetta, joka on auttanut tulostuspalveluita kehittämään vaikuttavia, värikylläisiä painotuotteita, sanoo Ricoh Europen kaupallisen ja teollisen tulostuksen johtaja Eef de Ridder.

– Tulostuspalvelut haluavat yhä enemmän tarjota nopeita, helppoja ja kustannustehokkaita tulosteita, joilla erottuu markkinoilla. Uusin tuotteemme avaa lukuisia jännittäviä mahdollisuuksia.

Neon Pink -mustetta saa marraskuusta lähtien. Uutuuksiin voi tutustua Chicagon Print 17 -messuilla 10.–14.9. ja sen jälkeen Brysselin Labelexpo-messuilla 25.–28.9.