Ricoh Pro T7210 UV
Ricoh Pro T7210 UV

Ricoh sisustusmateriaalien markkinoille uudella suurkuvatulostimella

Ricohin ensimmäinen UV-tasotulostin Ricoh Pro T7210 vastaa teollisuuden tarpeisiin tuottaa entistä räätälöidympiä ja pienempiä eriä yhä vaihtelevammille materiaaleille.

Sisustusmateriaalien tuotantotulostukseen optimoidulla Pro T7210:llä saa sekä erinomaisen kuvanlaadun että hyvän tuottavuuden 50 m² tunnissa vakiotilassa tai 100 m² tunnissa pikatulostuksella. Laaja sovellusala sopii teollisuussektorin käyttöön, kuten sisustus- ja rakennusmateriaaleille, ja varsinkin jäykille ja raskaille materiaaleille, kuten lasi, puu, alumiiniyhdisteet ja metalli.

– Ricoh Pro T7210 on kärkituotteemme, kun laajennamme innovatiivisen mustesuihkutekniikan ratkaisuvalikoimaamme, sanoo Ricoh Europen tuotantotulostuksen mustesuihkuliiketoiminnan vetäjä Graham Kennedy.

Tulostin soveltaa Ricohin omaa kuvankäsittelytekniikkaa sekä Ricoh MH54 -sarjan 12 vakaata ja tasaisesti suihkuttavaa tulostuspäätä. Ne on optimoitu Ricohin UV-musteelle, jonka tartuntaominaisuudet sopivat monille jäykille teollisuusmateriaaleille.

Pro T7210:n suurin materiaalikoko on 2,1 × 3,2 metriä. Sillä voi tulostaa yhdelle alustalle tai usealle valmiiksi leikatulle, korkeintaan 110 mm paksulle levylle. Teollisessa käytössä voidaan siis tulostaa suoraan materiaalin pintaan.

Ricoh Pro T7210 tulee myyntiin EMEA-alueella vuoden 2018 alussa. Se julkistetaan Euroopan markkinoille VISCOM Italia 2017 -messuilla 12.–14.10.