Philips 328P6AUBREB P-line
Philips 328P6AUBREB P-line

Philipsiltä uusi telakkanäyttö

Philips esitteli uuden Philips Brilliance QHD USB-C-telakkanäytön High Dynamic Range (HDR) -tekniikalla. 32-tuumainen 328P6AUBREB tarjoaa upean kuvanlaadun ja yhden kaapelin telakointitekniikan.

328P6AUBREB on varustettu monipuolisella, uusimman sukupolven USB 3.1 Type C -liitinteknologialla. Näytön ohut, kääntyvä USB-C-liitin mahdollistaa käyttäjän laitteiden lataamisen, kuva- ja äänisignaalien siirtämisen sekä internet-yhteydet, kaikki yhdellä ja samalla kaapelilla. USB 3.1 on 20 kertaa nopeampi kuin USB 2.0.

– P-line-malliston näytöt on suunniteltu tuottamaan tarkat ja autenttiset värit. Olemme ylpeitä tuodessamme markkinoille tämän uuden mallin, sillä se täyttää upeasti vaativimpienkin ammattilaisten odotukset. 328P6AUBREB sopii täydellisesti grafiikkasuunnittelijoille, CAD-suunnittelijoille, valokuvaajille, videoeditoijille ja muille ammattilaisille, jotka vaativat äärimmäisen tarkkaa, yksityiskohtaista ja autenttista kuvaa, kertoo Philips Monitors Europen tuotepäällikkö Artem Khomenko.

Philipsin mukaan 328P6AUBREB kattaa ammattilaisten käyttämän Adobe RGB -väriavaruuden 99-prosenttisesti ja sRGB:n (CIE 1973) sataprosenttisesti. 2560 × 1440 pikselin tarkkuus tuottaa kristallinkirkkaan kuvan ja tekee grafiikasta elävää. IPS-tekniikan ansiosta näyttöä voidaan tarkastella jopa 178 asteen kulmasta, ilman että kuvan laatu tai yksityiskohdat menettäisivät lainkaan tasoaan.

Philips 328P6AUBREB P-line-näyttö tulee myyntiin 2018 tammikuussa 499 euron suositushintaan, sis. alv.