Otavamedia OMAlle kultaa Folio Awards -designkilpailussa

Otavamedia OMA on voittanut kultaa media-alan kansainvälisessä Folio Eddie and Ozzie Awards -designkilpailussa. Palkinnot julkistettiin 11.10. New Yorkissa.

Otavamedia OMAn Kelalle tuottama Elämässä.fi-verkkomedia voitti kuluttaja-asiakkaiden verkkomedioiden Standalone Digital Magazine -sarjan. Otavamedia OMAn tuottamat mediat Etiketti, Point ja baristainstitute.com saivat omissa sarjoissaan kunniamaininnan.

Elämässä.fi on Kelan ensimmäinen verkkomedia henkilöasiakkaille. Media lanseerattiin alkuvuodesta, ja median kävijämäärä nousi nopeasti yli 40 000 kuukausittaisen kävijän.

Elämässä.fin keskeistä sisältöä ovat koskettavat, ihmisläheiset ja aidot asiakastarinat, blogit sekä interaktiiviset kyselyt ja testit. Sivusto on esteetön ja koko sisältö on kuunneltavissa luettuna.

Elämässä.fi-verkkomedian tuotannosta ja suunnittelusta vastasivat Otavamedia OMAssa Johanna Hytönen, Jenni Juntunen, Antti Karvanen ja Antti Pulkkinen.

Eddie and Ozzie Awards on maailman arvostetuimpia suunnittelukilpailuja verkko- ja printtimedioille. Kilpailuun osallistuu vuosittain satoja medioita ympäri maailman. Folio Eddie and Ozzie Awards -kilpailun järjestää yhdysvaltalainen Folio Magazine.