Sanna Grav
Sanna Grav

Otavamedia OMA vahvistaa liikkuvan kuvan toimintojaan

Otavamedia vahvistaa yritysasiakkaiden oman median digitaalisia palveluita. Otavamedia OMAn uudeksi liikkuvan kuvan tuottajaksi on nimitetty 11.9. alkaen ohjaaja-tuottaja-käsikirjoittaja Sanna Grav. Gravilla on monipuolinen tausta ohjaajana, tuottajana sekä käsikirjoittajana sekä teatterin, liikkuvan kuvan tuotantojen kuin radionkin puolella.

Gravin odotetaan tuovan Otavamedia OMAn digitaalisten palveluiden tiimiin asiantuntemusta erityisesti elokuvallisesta tarinankerronnasta ja henkilöohjauksesta.

– Tuotamme yritysasiakkaillemme oman median digitaalisia ratkaisuja erittäin laajalla skaalalla verkkosivustojen rakentamisesta webcast-lähetyksiin. Sannan laaja osaaminen ja dynaaminen ote tuovat timanttista lisäpotkua sekä asiakkaidemme liikkuvan kuvan tuotantoihin että koko digitiimimme toimintaan ja uusien ratkaisujen kehittämiseen, Otavamedia OMAn Head of Digital Riku Österlund toteaa.

Sanna Grav on tehnyt Otavamedian kanssa aiemmin yhteistyötä freelancerina Otavamedian omien ja Otavamedia OMAn asiakastuotantojen parissa. Gravin kädenjälkeä on muun muassa viime vuonna ilmestynyt Suomen Kuvalehden 100-vuotislyhytelokuva.