Advertoriaalit

Advertoriaalit

Lataa Mediatiedot pdf-muodossa

Advertoriaalilla voit kertoa tuotteistasi, palveluistasi tai yrityksestäsi artikkelinomaisin keinoin.

Advertoriaaliksi kutsutaan toimitukselliseen tapaan tehtyä mainosta, joka ulkoisesti muistuttaa tavallista lehtijuttua. Lukijan on voitava kuitenkin aina helposti erottaa toimituksellinen sisältö ja mainonta toisistaan. Tunnistettavuus helpottuu, kun advertoriaali merkitään tunnistetekstillä ”Mainos”.

Printin advertoriaali

Voimme toteuttaa advertoriaalin avaimet käteen -periaatteella, jolloin teemme tekstin, otamme kuvat ja taitamme jutun. Samasta taitetusta jutusta voimme halutessanne painattaa teille myös edullisen esitteen omaan käyttöönne.

Digin advertoriaali / Kaupallinen yhteistyö -osio

Julkaisija.fi-sivuston etusivulle, uutisten yläosaan, sijoittuva Kaupallinen yhteistyö -osio on nopea, tehokas ja edullinen tapa tuoda esiin tuote, palvelu, yritys tms. Juttu aukeaa Julkaisijan sivuille ja siinä voi olla linkkejä omille sivuillenne tai minne tahansa sosiaaliseen mediaan. Julkaisijan sivu on rakennettu responsiiviseksi, jolloin se on sulavasti käytettävissä kaikilla päätelaitteilla.

Kaupallinen yhteistyö -osio on esillä myös viikoittain lähettämässämme uutiskirjeessä.

Hinnat

Räätälöidään yhdessä teidän tarpeisiinne sopivat ratkaisut. Vaihtoehtoja on monia. Tämän jälkeen voimme laskea teille hinnan printti- ja/tai digiadvertoriaaleista.

Lisätietoja antaa:
Seppo Lehtonen
Puhelin 0400 421 052
[email protected]