Mari Paalosalo-Jussinmäki
Mari Paalosalo-Jussinmäki

Mari Paalosalo-Jussinmäki myös Meillä Kotona -sivuston päätoimittajaksi

A-lehtien nopeasti kasvavan asumisen digimedian, Meillä Kotona -sivuston uudeksi päätoimittajaksi on nimitetty Mari Paalosalo-Jussinmäki 19.4. alkaen. Hän on myös Kotivinkin, Unelmien Talo & Kodin ja Unelmien Käsityöt -lehden päätoimittaja. Meillä Kotona -palvelun nykyinen päätoimittaja Titta Kiuru siirtyy vetämään A-lehtien suurinta sisältömarkkinoinnin asiakkuutta, K-ryhmän Pirkka Mediaa.

– A-lehtien asumisen medioiden yhteinen sivusto Meillä Kotona on upea kokonaisuus, joka yhdistää mediabrändejä uudella tavalla. Viime vuosi oli sivuston rakennusaikaa, nyt pääsemme kehittämään uudenlaista sisältöä ja palveluja. Se on innostavaa, Paalosalo-Jussinmäki sanoo.

Meillä Kotona tavoittaa kuukaudessa noin 750 000 lukijaa (FIAM) sisältöihin, jotka käsittelevät sisustusta, remontointia, puutarhaa, ruokaa ja diy-ohjeita.

A-lehdet on asumisen medioiden markkinajohtaja, ja Meillä Kotona yhdistää A-lehtien asumisen medioiden sisällöt digimediaksi. Sivuston sisällön tekee toimitus, jonka painettuja medioita ovat muun muassa Avotak­­­ka, Kotivinkki, Maku, Meidän Mökki, Meidän Talo, Unelmien Talo & Koti sekä Viherpiha.