Koodiviidakko jälleen Deloitte Technology Fast 50 Finland -listalla

Oululainen digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluyhtiö Koodiviidakko Oy on sijoittunut jo kahdeksatta kertaa peräkkäin Suomen nopeimmin kasvavien teknologiayritysten joukkoon.

Deloitte Technology Fast 50 Finland listaa vuosittain Suomen nopeimmin kasvavat nuoret teknologiayritykset. Listauksessa yrityksen kasvun mittarina käytetään liikevaihdon kasvua viimeisen neljän vuoden ajalta. Deloitte Technology Fast 50 -listausta on tehty vuodesta 1995 ja Koodiviidakko on sijoittunut sille vuodesta 2010 lähtien. Tänä vuonna yhtiö on sijalla 37.

Oulussa vuonna 2005 perustettu Koodiviidakko Oy on kasvanut nopeasti ja työllistää tällä hetkellä 230 digiviestinnän ja ohjelmoinnin ammattilaista. Yhtiö on kuluvan vuoden aikana palkannut lähes sata uutta työntekijää ja kymmeniä uusia paikkoja avautuu myös vuonna 2018. Valtaosa Koodiviidakon työntekijöistä työskentelee yhtiön pääkonttorilla Oulun keskustassa, jossa sijaitsevat yhtiön tuotekehitys, tuotanto, asiakaspalvelu ja markkinointi.

– Koodiviidakon sijoitus kasvulistalla kahdeksatta kertaa peräkkäin on äärimmäisen harvinaista ja kertoo pitkäjänteisestä työstä, jota teemme asiakkaidemme kanssa. Suomalainen teknologiaosaaminen on maailman terävintä kärkeä, ja olemme onnistuneet luoman työkaluja, joiden avulla asiakkaamme saavat digitaalisesta markkinoinnista loistavia tuloksia, kertoo Koodiviidakon toimitusjohtaja Samuli Tursas.

Koodiviidakko on viime vuosina hakenut kasvua voimakkaasti myös ulkomailta ja laajentanut toimintaansa Euroopan, Aasian ja Lähi-Idän markkinoille. Tällä hetkellä yhtiöllä on yhteensä seitsemän toimistoa, jotka sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa, Hampurissa, Münchenissä, Pariisissa, Dubaissa ja Hongkongissa. Suomen ulkopuolella yhtiö toimii brändinimellä Liana Technologies.

Deloitte Technology Fast -listalla on tänä vuonna mukana myös muita oululaisia teknologiayrityksiä, sillä listalle sijoittuivat myös Optomed Oy, Medanets Oy, Netplaza Oy, Tosibox Oy ja iLOQ Oy.