Kaisa Alapartanen
Kaisa Alapartanen

Kaisa Alapartanen Someco Oy:n Chief Customer Officeriksi

Kaisa Alapartanen on aloittanut elokuun alussa Someco Oy:ssä Chief Customer Officerinä. Alapartanen on toiminut pitkään brändisisältöjen ja asiakkuuksien kehittämisen parissa Otavamedialla ja tiiminvetäjänä Recommended Finland Oy:ssä.

– Kaisan tulo Somecoon on osa uuden strategiamme mukaista kehitystä. Haluamme pystyä palvelemaan asiakkaitamme yhä kattavammin strategisessa sisältömarkkinoinnissa ja viestinnässä, Somecon CEO & Founder Minna Valtari sanoo.

– Yrityksen oman median ympärille rakentuva sisältöstrategia ja uudenlainen vuorovaikutus asiakkaitten kanssa ovat ydinosaamistani. Minua kiinnostaa erityisesti sisältöjen rooli kaikkikanavaisessa asiakaskokemuksessa ja brändinrakentamisessa, Alapartanen kuvailee.

– Tunteisiin vetoavan ja sitä kautta vaikuttavan sisällön luominen edellyttää analytiikkaan ja dataan perustuvaa ymmärrystä asiakkaan ostoprosesseista sekä päätöksentekoon vaikuttavista asioista. Digitaalisuus luo mahdollisuuksia – ja odotuksia myös koko henkilöstön aktivoitumiselle sisältöjen hyödyntämisessä ja jakamisessa. Olen todella onnellinen päästessäni yhdessä somecolaisten kanssa kehittämään palveluitamme entistä paremmiksi ja kehittämään sisältötekemisen tasoa Suomessa, Alapartanen summaa.