Kaija Pohjala
Kaija Pohjala

Kaija Pohjala palasi Cocommsin toimitusjohtajaksi

Viestintätoimisto Cocommsin pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Kaija Pohjala siirtyi yhtiön toimitusjohtajaksi 1.7.2017 alkaen.

Entinen toimitusjohtaja Johanna Markkanen jatkaa yhtiön varatoimitusjohtajana, operatiivisena johtajana sekä asiakkaiden strategisena kumppanina.

Kaija Pohjala ryhtyy toteuttamaan Cocommsin äskettäin terävöitettyä strategiaa, jonka mukaan yhtiö tukee asiakkaitaan muutoksessa sekä synnyttää vuoropuheluja, jotka lisäävät ymmärrystä muuttuvassa maailmassa.

– Markkinat ovat nyt todella dynaamiset: talous on nousussa, asiakkaat liikkuvat ja kilpailijakenttä muuttuu. Minun pitää antaa nyt täysi panokseni tälle yhtiölle ja varmistaa osaltani, että meillä on selkeä suunta, kirkas strategia, jossa jokaisella on oma paikkansa, ja että työnteko on tosi nastaa. Teemme Cocommsista yhtiön, josta kaikki voivat olla entistäkin ylpeämpiä, ja jota asiakkaat suosittelevat mielellään.

– Otin parin vuoden opinto- ja sapattivapaan 20 vuoden tiiviin yrittämisputken jälkeen. Opiskelin johtamista, transformaatiota ja coachingia. Olen täynnä energiaa, uusia ideoita ja tuntuu hyvältä työntää taas kädet saveen ja päästä draivaamaan bisnestä sekä palvelemaan asiakkaita, Kaija Pohjala sanoo.

Yhtiöön nimitettiin kesäkuun alussa uusi hallitus, joka tukee yhtiön uutta strategiaa. Pohjalan siirtyessä toimitusjohtajan tehtäviin yhtiön hallituksen puheenjohtajan valtikkaa heiluttaa jatkossa hallituksen jäsen Jarmo Kuusivuori.