Julkaisija 3/2017

Julkaisija 3/2017

Pääkirjoitus

Uutiset

Vapaasti lainaten

Tuotteet ja palvelut

Pakkauslaaksosta pyritään huipulle

Suomen pakkausekosysteemin uskotaan nousevan koko maailman mitassa.

Kirjat

Photoshoppaajalle uusi opaskirja
Suomalainen maisema – Lappi ja Koillismaa

Imagoskooppi

Suomi 100 sytytti ideoimaan.

Hanna Hakala

Aitoa kumppanuutta 24/7.

Niksit

Tekstityylit Creative Cloud -kirjastoissa.

Elina Grundström: Villiä länttäkin tarvitaan

On hyvä juttu, että meillä on perinteinen ”arvokas” journalismi ja sen rinnalla vapaata sosiaalista mediaa, vaikka se olisi sananvapauden villi länsi.

Historian värikkäin muumimuki

Arabian uutta Muumilaakso-taidemukia kuvittaa Tove Janssonin värikäs akvarelli, jonka herkkien värisävyjen toistaminen keramiikassa on kuitenkin kaikkea muuta kuin helppoa.

Pienet erät, lyhyet sarjat

Tekstiilien digipainaminen yleistyy pikku hiljaa painotekniikan, värien ja materiaalien kehittyessä ja monipuolistuessa.

Yhä lähemmäs lopputuotetta

VTT on vienyt painetun elektroniikan teknologioita uudelle tasolle toteuttamalla joustavaa elektroniikkaa sisältävän ledikalvon kaikki valmistusvaiheet rullalta rullalle -tekniikalla.

Tekstiilejä Aitoosta

Minitekstiilitehdas Printscor-piolle monipuolisuus on vahvuutta. Kaiken lisäksi yrityksen tulevaisuus näyttää hyvin valoisalta.

Mailhouse ja Koliprint yhteen

Kaksi graafisen suoramarkkinoinnin tuottajaa Mailhouse ja Koliprint löysivät fuusioneuvotteluissa yhteisen sävelen luontevasti ja nopeasti.

Océ-kaupunki Venlo

Saksan rajan läheisyydessä sijaitseva hollantilainen Venlo on yhä edelleen Océn kaupunki, vaikka yritys siirtyikin Canonin omistukseen lopullisesti vuonna 2010.

Instituutio instituutiossa

Mikä on kirja, jonka ensimmäinen painos ilmestyi jo vuonna 1810? Siinä on reilut tuhat sivua, painos 600–700 kappaletta. Hinta on netistä tilattaessa 121 euroa. Kirjakaupasta sitä ei saa. Arvasitko?

Bookcover investoi uuteen sidontatekniikkaan

Espoolainen Bookcover on erikoistunut pieniin painoksiin ja koviin kirjankansiin. Kaikki laiteinvestoinnit on suunnattu tähän kapean sektorin liiketoimintaan.

Tämä Raja ei railona aukene

Kun lapsen ja aikuisen muistot yhtyivät valokuvaajan ammattitaitoon, syntyi Raja, Hanna Koikkalaisen valokuvateos, joka valittiin vuoden 2016 kauneimmaksi kirjaksi.