Jukka Mildh
Jukka Mildh

Jukka Mildh Otavamedia OMAn asiakkuusryhmän vetäjäksi

Jukka Mildh (51) on nimitetty Otavamedia OMAn asiakkuusryhmän vetäjäksi (Head of Customer Team). Hän aloitti tehtävässään 8.1.2018. Mildh on kansainvälisen markkinoinnin, viestinnän, sisällöntuotannon ja suhdetoiminnan moniosaaja. Hänellä on vahva kokemus yritysten viestinnän digitalisoinnista, palvelumuotoilusta ja markkinoinnista.

Mildh on aiemmin toiminut asiakkuusjohtajana CreaMentors Oy:ssä, kaupallisena johtajana Hintsa Performance AG:ssä sekä F1-kuskien Nico Rosbergin ja Mika Salon managerina. Mildh toimii myös YLE Urheilun Formula 1 -asiantuntijana.

Otavamediassa Mildh vetää asiakkuusryhmää, jonka vastuulla on yli 20 yritysasiakkaan oman median strategiat, konseptoinnit, julkaisut ja digipalvelut suunnitteluineen ja tuotantoineen.

– Olen todella innoissani, että pääsen mukaan Otavamediaan kehittämään ja toteuttamaan asiakkaidemme omia medioita. Media on ollut keskeinen osa työtäni koko urani ajan. Nyt alan innovatiivisuus ja kaupalliset mahdollisuudet ovat rajattomammat kuin koskaan, Mildh sanoo.