Johanna Liukkonen ja Timo Petänen.
Johanna Liukkonen ja Timo Petänen.

Johanna Liukkonen siirtyy Amnetin palvelukseen

Markkinointiviestintäkonserni Dentsu Aegis Network on nimittänyt Johanna Liukkosen ohjelmallisen ostamisen yksikkö Amnetin operatiiviseksi johtajaksi. Tämä lisäksi Liukkonen toimii mobiilin tuotepäällikkönä.

Liukkonen siirtyi Amnetiin AOL:ltä Lontoosta, jossa hän on toiminut useissa digitaalisen markkinoinnin rooleissa viimeisen seitsemän vuoden aikana – viimeiseksi asiakastiimin johtajana vastuunaan mobiilimarkkinointi.

– Dentsu Aegis Networkilla on paljon kiinnostavia asiakkaita ja monen vuoden jälkeen oli aika siirtyä pöydän toiselle puolelle vielä lähemmäs asiakasrajapintaa, Liukkonen kertoo.

– Uskon että pystyn hyödyntämään osaamistani suurelta markkinalta. Esimerkiksi mobiilimainonta on haaste edelleen kaikkialla. Odotan innolla, että pääsen kehittämään asiakkaidemme toimintaa täällä Suomessa, Liukkonen jatkaa.

Amnetin Suomen johtaja Timo Petänen uskoo Liukkosen tuovan tiimiin tärkeää osaamista ja uutta näkemystä.

– Teknologian kehitys sekä jatkuvasti muuttuva pelikenttä ajavat myös meidän kehitystä ja mietimme jatkuvasti tulevaisuuden tarpeitamme. Johannan pitkä markkinointitech-tausta, isojen asiakasportfolioiden johtaminen sekä Suomessa ainutlaatuinen kokemus mobiilimarkkinoinnista vastaavat loistavasti meidän osaamisvaatimuksia, kommentoi Petänen.

Dentsu Aegis Networkiin kuuluu Amnetin lisäksi mediatoimistot Carat ja Vizeum, tulospohjaisen markkinoinnin toimisto iProspect, luova digitoimisto Isobar, sisältömarkkinointitoimisto John Brown Media, kokemuksellisen markkinoinnin toimisto MKTG ja ulkomainontaan erikoistunut Posterscope.