Jenni Roivas
Jenni Roivas

Jenni Roivas vahvistamaan MKTG:n rivejä

Jenni Roivas on aloittanut MKTG:ssä Head of Production -roolissa ja johtoryhmän jäsenenä 1.11.2017. Kokemuksellisen markkinoinnin toimisto MKTG:lle Roivas siirtyy Supersonilta, jossa toimi vastaavassa tehtävässä.

– MKTG tuntui modernina, idearikkaana ja kansainvälisenä toimijana luontevalta valinnalta. Minuun vetosi erityisesti myös MKTG:n tapa korostaa tapahtumien tuloksellisuutta ja mitattavuutta – läpi koko tapahtuman elinkaaren. Tämän kaltaista ajattelua tarvitaan alalle lisää, Roivas kommentoi.

MKTG toimii tällä hetkellä 19 maassa ja on osa globaalia markkinointiviestintäkonsernia Dentsu Aegis Networkia.

– Itselle tämä on mahtava oppimismahdollisuus päästä kehittämään alaa osaavan jengin ja upeiden asiakkaidemme kanssa. Dentsu Aegis Networkin kansainvälinen verkosto ja tarjoama tuo, sekä MKTG:n tekemiselle, että minulle henkilökohtaisesti, rajattomat mahdollisuudet, Roivas jatkaa.

MKTG:n toimitusjohtaja Mikael Castrén uskoo Roivaksen tuovan syvempää näkemystä markkinointiviestinnästä MKTG:n tekemiseen.

MKTG:n lisäksi Dentsu Aeigs Networkiin kuuluvat mediatoimistot Carat ja Vizeum, tuloksellisen markkinoinnin toimisto iProspect, luova digitoimisto Isobar, sisältömarkkinointitoimisto John Brown Media, ohjelmallisen ostamisen yhtiö Amnet ja ulkomainontaan erikoistunut Posterscope.