Janne Tilli
Janne Tilli

Janne Tilli Ricoh Finland Oy:n uusi toimitusjohtaja

Janne Tilli on nimitetty toimisto- ja tuotantotulostusratkaisuihin, asiakirjahallintaan sekä viestintäpalveluihin erikoistuneen Ricoh Finland Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hänellä on pitkä kokemus alalta ja on viimeksi toiminut Xeroxilla Nordic General Managerina vastaten pohjoismaiden graafisesta liiketoiminnasta.

– Olen etuoikeutettu saadessani johdettavaksi yrityksen, jolla on vahva perusta ja sitoutunut henkilöstö. Ricoh on kasvanut ja kehittynyt toimialan muutoksessa johtavaksi toimisto- ja tuotantotulostusratkaisujen ja -palvelujen tarjoajaksi. Haluan vahvistaa yrityksen asemaa digitaalisten työympäristöjen toteuttajana ja graafisen teollisuuden laite- ja ohjelmistotoimittajana, toteaa Tilli.

Ricoh on Euroopassa ja Suomessa markkinajohtaja usealla toimistotulostamisen ja digitaalisen painamisen alueella. Globaalisti Ricoh käyttää lähes 6 % liikevaihdostaan tuotekehitykseen.

– Suomessa tulemme tehostamaan toimintaamme olemalla entistä asiakaslähtöisempiä ja ketterämpiä. Teemme kaikkemme helpottaaksemme ja tehostaaksemme asiakkaidemme työtä ja toimimalla heidän kumppaninaan myös muutosprosesseissa, jotta he menestyvät myös jatkossa, Tilli sanoo.