Jakeluyritys Berlin Last Mile GmbH valitsi Anygraafin CDProfitin

Saksalainen Berlin Last Mile GmbH on valinnut Anygraafin CDProfit-järjestelmän huolehtimaan jakelutoiminnoistaan Saksan pääkaupungin alueella. Järjestelmää tulee käyttämään 4 600 jakajaa, jotka huolehtivat 13 800 jakelureitistä.

CDProfit-järjestelmä on osa Anygraafin Profit-tuoteperhettä, johon kuuluvat myös AProfit-ilmoitusjärjestelmä sekä CProfit-levikki- ja tilaustenhallintajärjestelmä. CDProfit-järjestelmä on nykyaikainen tapa kaikenlaisen jakelun hallintaan sisältäen jakajien ja jakelureittien hallinnan, erillisen luukkurekisterin, sähköisen jakokirjan sekä osoitteellisten tuotteiden hallinnan. CDProfit voidaan yhdistää myös sähköiseen karttapalveluun jakelureittien tehokkaampaa suunnittelua ja valvontaa varten.

– Berlin Last Mile GmbH on tyytyväinen löydettyään Anygraafista monipuolisen partnerin jakelun viimeisen vaiheen toteuttamiseen CDProfitin avulla.Anygraaf yhdistää kaikki jakelussa tarvittavat moduulit yhteen järjestelmään. Oletamme, että pystymme CDProfitia käyttämällä lisäämään läpinäkyvyyttä, standardisoimaan prosessejamme sekä, mikä tärkeintä, lisäämään jakeluorganisaatiomme tehokkuutta, Michael Dunkel ja Guido Thümmel tiivistävät projektin tavoitteet.