HP OfficeJet Pro 7720
HP OfficeJet Pro 7720

HP lanseerasi uuden sukupolven OfficeJet Pro -monitoimilaitteet

HP lanseerasi uuden sukupolven OfficeJet Pro -monitoimilaitteet pienyrityksille: OfficeJet Pro 7720 ja -7730.

Uudet monitoimilaitteet kuuluvat samaan tuoteperheeseen kuin IF Design Award 2017 – voittaja HP OfficeJet Pro 7740. All-in-One-tulostimet on suunniteltu mobiilikäytön ehdoin, joten tulostuskokemus on saumaton asennuksesta tulostukseen. HP:n mukaan tuotteet mahdollistavat eloisan ja kirkkaan värisen tulostusjäljen, joten nyt on mahdollista luoda ammattimaisia tulosteita jopa 50 prosenttia edullisemmin kuin perinteisillä värilasertulostimilla.

Mobiilikäyttöön kohdistuneen suunnittelun myötä HP julkaisi myös uuden HP Smart-sovelluksen, joka on täysin uudistettu versio suositusta All-in-One Remote -sovelluksesta. Smart-sovellus mahdollistaa tulostuksen, skannauksen ja kopioinnin kaikilta mobiililaitteilta.

Smart-sovelluksen avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden paikallisiin langattomiin verkkoihin, tulostaa suoraan DropBoxista tai Google Drivesta, tarkistaa mustetilanteen sekä tilata tarvikkeita. Sen avulla käyttäjät voivat myös asettaa ja rekisteröidä valittuja uusia HP-tulostimia.

HP:n OfficeJet Pro 7720/7730 on saatavilla Suomessa 1.9.2017 alkaen, hinta alkaen 179 euroa. HP Smart -sovellus on saatavilla App Storesta ja Google Playsta ilmaiseksi.