Hanna Jensen. Kuva: Kira Hagström.
Hanna Jensen. Kuva: Kira Hagström.

Hanna Jensen nimitetty Ellun Kanojen päätoimittajaksi

Journalisti, tarinankertoja Hanna Jensen aloitti 1. helmikuuta viestintätoimisto Ellun Kanojen oman median päätoimittajana.

– Me näemme viestinnän roolin yhä vuorovaikutteisempana ja oman median roolin kasvavana. Siksi meille on luontevaa tässä vaiheessa luoda uusi päätoimittajan toimenkuva, Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen sanoo.

Jensen on ollut mukana luomassa modernin ruokayhteisön ja vuorovaikutteisen ruokapalvelun Soppa365:n, jossa yhdistettiin Sanoman medioiden ruokasisältöjä ja käyttäjien omia reseptejä. Sen lisäksi hän on ollut vierailevana päätoimittajana Anna-lehdessä, kirjoittaa Suomen Kuvalehteen, Kodin Kuvalehteen, Glorian Ruoka & Viiniin, Imageen ja Yhteishyvään sekä toimii kolumnistina Ylellä ja Glorian Kodissa. Jensen on kirjoittanut myös tarinallisen tietokirjan 940 päivää isäni muistina (Teos, 2013) ja tehnyt siihen liittyen kymmenosaisen podcast-sarjan Unohtumaton muisti Suplalle.

– Ellun Kanojen viestinnässä viehättää sisällön runsauden lisäksi rohkeus, aitous ja oma äänensävy. Kun tämä kaikki on kunnossa, on mielekästä rakentaa kanavia, sisältöjä ja konsepteja kantamaan näkemystä ja tuomaan sitä keskusteluun, sanoo Hanna Jensen.

– Ellun Kanat on muutosta moottoroiva yritys ja haluamme yhdessä miettiä, mitä uutta se voisi tarkoittaa oman median näkökulmasta, tuore päätoimittaja Jensen jatkaa.