Jaakko Hirvonen ja Virve Sulander. Kuva: Sami Lensu.
Jaakko Hirvonen ja Virve Sulander. Kuva: Sami Lensu.

Grano osti Brand Factory Finland Oy:n liiketoiminnot

Grano Oy vahvisti edelleen tuoteperhettään  ostamalla Brand Factory Finland Oy:n liiketoiminnot. Liiketoiminnot siirtyvät Granolle tänään 1.8.2017.

Brand Factorylla on yli 50 vuoden kokemus yritysilmeiden rakentamisesta, ja se on arvostettu suurkuvan tekijä Suomessa. Liiketoimintakaupalla Grano tavoittelee markkinajohtajuutta brändinrakentamisessa, suurkuvassa ja yritysilmeissä. Brand Factory Finland Oy:n liikevaihto oli vuonna 2016 noin 10 miljoonaa euroa, ja sen 80 ammattilaista siirtyvät vanhoina työntekijöinä Granon palvelukseen.

Suurkuvaliiketoiminta on globaalisti kasvava liiketoiminta-alue. Liiketoimintakaupan myötä Suomeen syntyy valtakunnallinen suurkuvan tekijä, joka suunnittelee, valmistaa, asentaa ja hallinnoi yritysilmeitä.

– Kauppa täydentää markkinointi- ja sisältöpalvelujemme tuoteperhettä. Nyt pystymme aidosti tarjoamaan markkinoiden kattavimman kokonaisuuden brändin rakentamiseen aina suunnittelusta valmistukseen ja hallintaan. Brand Factoryn valtakunnallinen asennustoiminta vahvistaa entisestään myös suurkuvien asennusverkostoamme, Grano Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Hirvonen sanoo.

Brand Factory Finland Oy:n toimitusjohtaja Virve Sulander jatkaa Granon palveluksessa ja vastaa siirtyvästä liiketoiminnasta.

– Brand Factory Finland Oy:n omistaja, ruotsalainen Brand Factory Group AB oli päättänyt luopua Suomen toiminnoistaan. Grano nähtiin vahvana ja luontevana toimintojen jatkajana, Sulander kertoo.

Grano palvelee valtakunnallisesti 23 paikkakunnalla Helsingistä Ouluun. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiössä työskentelee lähes 900 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.