Finepress fuusioituu Granoon ja jatkaa Grano-brändillä

Turkulainen kirjapaino Finepress Oy fuusioituu 1.11.2017 alkaen Granoon. Ennen fuusioitumista yhtiö ehti toimia jo kesäkuusta lähtien osana Grano-konsernia, joka on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden suurimmista graafisen alan yrityksistä.

Yhdistymisen myötä Finepressin asiakkaat saavat käyttöönsä alan laajimman tuote- ja palveluvalikoiman liiketoimintansa kehittämiseen. Offset- ja digipainotuotannon lisäksi Grano tarjoaa monipuolisesti suunnittelu- ja sisältöpalveluita sekä digiin että printtiin.

Finepressin toiminta siirtyy marraskuun alussa Granon Turun toimipisteen tiloihin osoitteeseen Lemminkäisenkatu 50. Yrityksen digioffset- ja suurkuvatuotanto muuttavat vanhojen työntekijöiden mukana uusiin tiloihin.

– Digioffset- ja suurkuvatuotantomme säilymisen ansiosta pystymme tarjoamaan premiumpainotyöt paikallisesti myös vastaisuudessa. HP Indigo -digioffsetkoneemme painojälki on testivertailuissa todettu kerta toisensa jälkeen maailman parhaaksi, kommentoi toimitusjohtaja Eero Kunnas Finepressistä.