UPM Paper ENA
Kuva: UPM

EU-ympäristömerkki myönnetty kaikille UPM:n graafisille papereille

UPM Paper ENAn jokainen yhtiön tehtaista valmistaa nyt EU-ympäristömerkittyä paperia. UPM Hürthin paperitehtaan valmistamille papereille myönnettiin EU-ympäristömerkki 5. kesäkuuta. Tehdas onnistui alentamaan päästöjä vaaditulle tasolle lisäämällä uusiutuvan energian käyttöä.

– Olemme ylpeitä siitä, että voimme valmistaa EU-ympäristömerkittyjä tuotteita kaikilla tehtaillamme. EU-ympäristömerkin vaatimukset kattavat kaikki olennaiset ympäristönäkökulmat, ja merkki on erinomainen osoitus kestävän kehityksen mukaisesta toiminnasta, toteaa Päivi Rissanen, UPM Paper ENAn vastuullisuusjohtaja.

EU-ympäristömerkki on markkinoiden laajin ympäristömerkki, sillä se ottaa huomioon tuotteen koko elinkaaren. EU-ympäristömerkittyjen paperituotteiden käyttäminen on UPM:n asiakkaille luotettava tapa osoittaa panostuksensa kestävään kehitykseen. UPM Paper ENAn valikoimista löytyy yli 200 EU-ympäristömerkittyä tuotetta.

Kaikki UPM:n papereille myönnetyt ympäristö- ja sosiaalisen vastuun tunnustukset, mukaan lukien tehdaskohtaiset EU-ympäristömerkit, ovat nähtävissä UPM:n Certificate Finder -palvelussa.