Ensimmäinen veneilyn verkkomedia Suomeen

Totalvene.fi on ensimmäinen journalistinen veneilyn verkkojulkaisu Suomessa. Julkaisun takana on vankan, vuosikymmenten veneily- ja toimitustyön kokemuksen omaava parivaljakko, Jan Sjölund ja Kari Lallukka.

– Totalvene.fi on uusista kotimaisista ja kotimaassa myytävistä veneistä sekä tuoreimmista elektroniikkauutuuksista ja veneilyn trendeistä raportoiva kanava, joka haluaa olla ensimmäisenä välittämässä ajankohtaisia kuulumisia veneilyn maailmasta, kertoo Totalvene.fi:n päätoimittaja Jan Sjölund.

– Tuotamme Totalvene.fi-verkkojulkaisuun päivittäin laadukasta toimituksellista sisältöä artikkeleina, kuvina ja videoina tinkimättömästi ja journalistisia periaatteita noudattaen.

Mainosrahoitteisena kanavana Totalvene.fi on yleisölle täysin ilmainen. Toimintansa sivusto rahoittaa banneri- ja natiivimainonnalla. Kaupalliset aineistot erotetaan selkeästi omiksi kokonaisuuksiksi toimituksellisesta sisällöstä.

– Totalvene.fi:n kaltaiselle veneilyn verkkojulkaisulle on ollut runsaasti kysyntää, johon nyt vastaamme. Tarjoamme mainostajille ainutlaatuisen kanavan tavoittaa veneilystä kiinnostunut yleisö kohdennetusti ja oikea-aikaisesti, toteaa toimitusjohtaja Kari Lallukka.

Totalvene.fi:n tavoitteena on nousta Suomen suurimmaksi veneilymediaksi, joka yhdistää nykyiset ja tulevat veneilijät, veneilyn harrastajat ja alan kaupalliset toimijat saman verkkoportaalin alle.

Kari Lallukka on kustannustoiminnan ja mediamyynnin taitaja, joka on toiminut veneilyalalla aktiivisesti vuodesta -83. Lallukka oli mukana perustamassa Venepörssiä vuonna -95 ja Venemestari-lehteä vuonna 2005.

Jan Sjölund aloitti Venepörssissä vuonna -98 ja oli mukana perustamassa Venemestari-lehteä, jonka päätoimittajana ja venetestaajana hän on toiminut vuodesta 2005. Sjölund on ollut kansainvälisen, 17-jäsenisen Best of Boats -testiraadin ainoa suomalaisedustaja vuodesta 2014 sekä Veneilytoimittajat ry:n puheenjohtaja vuodesta 2009.

Totalvene.fi:n omistaa Total Websites Oy, joka on 2017 perustettu yksityisomisteinen yhtiö.