DuckTales

DuckTales on uuteen animaatiosarjaan pohjautuva sarjakuvalehti

Aku Ankka -fanit saivat joulukuun lopussa luettavakseen aivan uuden sarjakuvalehden. Kerran kuussa ilmestyvä 100-sivuinen DuckTales on Ankkalinnan hurjin lehti täynnä seikkailuja ja supersankareita.

Uusi lehti tarjoaa tv-sarjan pohjalta tehtyjen tarinoiden lisäksi parhaita niin Ankkojen kuin Hiirien tähdittämiä seikkailu- ja fantasiasarjoja, vauhdikkaita urheilusarjiksia sekä lyhyitä, kyljet reväyttävän hauskoja vitsisarjoja. Jokainen lehdessä julkaistava tarina on ennen julkaisematon, ja lukijat saavat Taikaviitta-takuun: Taikaviitta esiintyy lehden jokaisessa numerossa, ja myös muut Ankkalinnan supersankarit Superhessusta Viitattareen ovat lehden vakiovieraita. Lehden hahmogalleriaan kuuluvat myös harvemmin nähdyt sankarit, kuten Mustakaapu, Parta-Jussi ja Akun pähkähullu serkku Into Ankka.

DuckTales pohjautuu supersuosittuun Ankronikka-animaatiosarjaan, mutta se on tarinankerronnallisesti seikkailullisempi ja jännittävämpi kuin edeltäjänsä – juonenkäänteisiin on haettu inspiraatiota itse ankkamaestro Carl Barksin tuotannon helmistä. Piirrostyyliltään uusi DuckTales on moderneinta sarjakuvaa, mitä Ankkalinnassa on koskaan nähty! Monet Ankronikasta tutut hahmot ovat sarjassa edelleen mukana, mutta joukkoon mahtuu myös useita uusia, yllättäviäkin tuttavuuksia.

– Pitkästä aikaa saamme upouusia Ankka-animaatioita ja niihin liittyviä huippulaatuisia sarjakuvia, jotka tuovat Ankkalinnaa esiin modernilla tavalla. Kokosimme DuckTales-lehdestä mahdollisimman hurjan, seikkailuhenkisen lukupaketin, joka jatkaa kunniakkaasti Roope-setä-lehden perintöä muhkeana kuukausilehtenä, Aku Ankan päätoimittaja Aki Hyyppä sanoo.