Cocomms terävöittää strategiaansa ja vahvistaa hallitustaan

Viestintätoimisto Cocomms on kirkastanut strategiaansa ja vahvistanut hallitustaan. Uudet hallituksen jäsenet tuovat näkemystä yritysmaailman ja työelämän muutoksen eri osa-alueista.

– Asiakkaidemme toimintaympäristö ja tarpeet muuttuvat nyt todella nopeasti. Liiketoiminnassa menestyminen edellyttää muutoksessa onnistumista niin yksilö-, organisaatio- kuin yhteisötasolla. Muutoksen onnistuminen edellyttää ymmärryksen syventymistä, ja tämä on mahdollista saavuttaa vain aidon ja rehellisen vuoropuhelun avulla, sanoo Cocommsin hallituksen puheenjohtaja ja omistaja Kaija Pohjala.

Cocommsin ymmärryksen rakentumista tukevat hallituksessa osaltaan uusina jäseninä työelämän psykologi Ilona Rauhala, digitalisaation kehittäjä Jari Annala sekä liiketoiminnan kehittäjä ja sijoittaja Jaakko Salminen.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa yhtiön pääomistaja Kaija Pohjala, hallituksen jäsenenä liiketoimintakonsultti Jarmo Kuusivuori sekä sihteerinä Cocommsin toimitusjohtaja Johanna Markkanen.

Cocomms on Suomen suurimpiin lukeutuva ja lähes 30 vuotta alallaan vaikuttanut viestintätoimisto, jolla on vahvat ja laajat kansainväliset verkostot sekä nimekkäät asiakkaat. Cocommsin vuoden 2016 liikevaihto on 3,1 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on 33 työntekijää, ja se on täysin suomalaisessa omistuksessa.