imagePrograf PRO-6000 FSL
imagePrograf PRO-6000 FSL

Canonin imagePrograf PRO-6000:lla ammattimaista tulostuslaatua

Canon täydentää imagePrograf PRO -sarjaansa lanseeraamalla markkinoille uuden 60 tuumaisen 12 värin suurkuvatulostimen. Uusi iPF PRO-6000 -tulostin tarjoaa valokuvatasoista laatua 12 värin mustejärjestelmällä, kahdella rullayksiköllä sekä kompaktilla tilaa säästävällä muotoilullaan. Canon PRO -sarjan uusin tulokas on sarjan suurin ja varustettu myös suurimmalla mustesäiliöjärjestelmällä. iPF PRO-6000 soveltuu erinomaisesti ammattimaiseen käyttöön.

Huippulaatua tulostamiseen

Canonin mukaan iPF PRO-6000 tuottaa laadukkaat julisteet, mainokset ja grafiikat niin ulko- kuin sisäkäyttöön. iPF PRO-6000 -laite käyttää äskettäin kehitettyä Lucia PRO-pigmenttimustetta sekä erikoisvalmisteista Chroma Optimiser -mustetta, joiden avulla laite tuottaa valokuvatasoista laatua optimoiduilla kiilto-ominaisuuksilla sekä näin lisäävät entisestään mustan densiteettiä. Canonin ainutlaatuinen teknologia sekä Crystal-fidelity -toiminto varmistavat, että tulosteet ovat valokuvan tarkkoja ja tästä syystä se sopii erinomaisesti kriittisimmänkin valokuvaajan tai graafikon työvälineeksi.

– ImagePrograf PRO -sarja takaa tulostuslaadun sekä -tehokkuuden. Nopea kuvatiedostojen datan käsittely ja keskeytymätön tulostus suurillakin volyymeilla ovat yhä enenevässä määrin kriittisiä vaatimuksia, kun uutta laitetta valitaan erilaisiin tulostusympäristöihin, kertoo Hiroaki Shirakawa, LFP Product Management Manager, Canon Euroopalta.

Uusi imagePrograf 6000 tulee myyntiin Suomessa syyskuussa.