Bell & Bainin myyntijohtaja Tony Campbell (vas.), toimitusjohtaja Stephen Docherty ja operatiivinen johtaja Karen Baillie.
Bell & Bainin myyntijohtaja Tony Campbell (vas.), toimitusjohtaja Stephen Docherty ja operatiivinen johtaja Karen Baillie.

Bell & Bain valitsi Ricoh Pro VC60000 ‑tekniikan

Glasgow’ssa toimiva Bell & Bain on yksi Ison-Britannian vanhimmista kirjapainoista ja ensimmäinen skotlantilainen yritys, joka hankkii Ricohin nopean mustesuihkutulostusjärjestelmän.

Vuonna 1831 perustetun Bell & Bainin erikoisalaa ovat liike-elämää, taloutta, lääketiedettä, luonnontieteitä ja uskontoa käsittelevien kirjojen ja aikakauslehtien sekä oppikirjojen painaminen ja sidonta. Yrityksen laajaan laitevalikoimaan kuuluu niin digitaalisia kuin offsetpainokoneita sekä melkoinen määrä erilaisia sidontakoneita.

– Valitsimme Ricoh Pro VC60000 ‑järjestelmän sen erittäin laadukkaan tulostusjäljen vuoksi. Tutkimme markkinoita kauan ja testasimme eri vaihtoehtoja, myös erilaisia uusia muste- ja tulostuspäätekniikoita. Mielestämme Ricoh Pro VC60000 tarjosi meidän markkinasegmentissämme kokonaisuutena tarkastellen tasaisesti laadukkainta jälkeä, kertoo toimitusjohtaja Stephen Docherty.

Pro VC60000:lla on mahdollista tuottaa yli 6 000 kappaletta 128-sivuista kirjaa yhden kahdeksan tunnin työvuoron aikana. Pro VC60000 käyttää Ricohin patentoitua multi-drop-mustesuihkutekniikkaa, Ricohin omia musteita ja Digital Front End ‑ratkaisua. Näin valmiusaika lyhenee ja käsittely nopeutuu, tuotannon tehokkuus maksimoidaan ja kustannusten hallinta helpottuu. Se on toiminnoiltaan monipuolinen ratkaisu kirjapainoihin, joille nopea mustesuihkutulostus on vielä uutta tai jotka haluavat yhdistää ja virtaviivaistaa toimintaansa sekä kasvattaa liiketoimintaansa, kerrotaan Ricohilta.

Bell & Bain ottaa Ricoh Pro VC60000:n käyttöön syyskuussa.