Lesbian couple on the bed

Adobe Stock laajenee

Lähes 90 miljoonaa kuvaa ja videota kattava Adobe Stock on kahdessa vuodessa kasvanut yhdeksi maailman suurimmista kuvapalveluista. Nyt palvelu täydentyy uusilla ominaisuuksilla ja kumppaneilla.

Adobe Stock -palveluun on nyt tuotu uusia hakutoimintoja, jotka yhdessä tuoreiden Reuters-, USA Today Sports- ja Stocksy-kumppanuuksien myötä takaavat sen, että oikean kuvan löytäminen on entistä helpompaa. Lisäksi Adobe Stockia on nyt mahdollista käyttää suoraan Microsoft PowerPoint -ohjelmistossa.

Adobe Stock on integroitu Adoben luoviin ohjelmistoihin, kuten Photoshopiin, minkä ansiosta digitaalista sisältöä on helppo etsiä ja myydä eri ohjelmistojen välityksellä.

– Adobe Stockin kokoelmat ovat kasvaneet valtavasti sitten lanseerauksemme kaksi vuotta sitten. Tarjoamme nyt lähes 90 miljoonaa erilaista kuvaa, videota, grafiikkaa, mallia ja 3D-resurssia, ja palvelun kautta sisällöntuottajien on yhä helpompaa myydä omia sisältöjään, kertoo Klara Lundquist, Adobe Stockin Pohjoismaiden markkinointipäällikkö.

Täydellisen kuvan löytäminen entistä helpompaa

Adoben uusien hakuteknologiainnovaatioiden ansiosta oikean kuvan löytäminen on entistä helpompaa. Aesthetic Filters -hakusuodattimien avulla Adobe Stockin hakukriteerejä on mahdollista muunnella terävyysaluetta ja värimaailmaa myöten. Edistyksellinen haku on mahdollista tekoäly- ja koneoppimisen teknologioita hyödyntävän Adobe Sensein ansiosta.

– Viime vuodesta lähtien Adobe Stockiin on ollut mahdollista ladata kuva ja antaa Adobe Sensein algoritmien etsiä vastaavia kuvia. Nyt toimintoa on laajennettu siten, että palvelussa on mahdollista etsiä esimerkiksi yksittäisten kuvien väriyhdistelmiä ja syvyyttä, ja saada näin entistä tarkempia tuloksia, kertoo Klara Lundquist.