Kari Ollila.
Kari Ollila

Adara solminut yhteistyösopimuksen SCA Containerboardin kanssa

Adara Pakkaus Oy on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen SCA Containerboardin kanssa aaltopahvista valmistettavien Arcwise-pakkausten suunnittelusta, myynnistä ja valmistuksesta. Uusi tekniikka on suojattu kansainvälisillä patenteilla ja Adaralla on yksinoikeus valmistaa näitä pakkauksia Suomessa. Pakkausten valmistus aloitetaan keväällä 2018.

Yhteistyösopimuksen myötä Adaran tuote- ja palveluvalikoima kattaa koko pakkausprosessin entistä kokonaisvaltaisemmin. Arcwise lisää pakkausmateriaalien hankintamahdollisuuksia sekä edesauttaa myymälänäkyvyyden hyödyntämistä.

Arwise on aaltopahvituoteinnovaatio, joka mahdollistaa aivan uudenlaisten aaltopahvirakenteiden valmistamisen ja kehittämisen. Aaltopahvi itsessään on luja ja jäykkä pakkausmateriaali, mutta Arcwise lisää aaltopahviin uuden ulottuvuuden – mahdollisuuden tehdä myös jäykkiä pyöreitä muotoja. Kuluttajapakkaukset, vähittäismyyntipakkaukset sekä myynninedistämisratkaisut ovat esimerkkejä käyttöalueista.

– Tekniikka avaa täysin uusia mahdollisuuksia Adaran asiakkaille kehittää pakkauksiaan. Pyöreät pakkaukset ovat silmiinpistäviä ja tavoittavat kuluttajien huomion vähittäiskaupassa. Uskon, että tuotemerkkien omistajat kokevat tämän uuden mahdollisuuden erittäin mielenkiintoiseksi, sillä myymälämateriaaleilla on tuotepakkausten ohella suuri ja jatkuvasti kasvava rooli kilpailussa kuluttajien huomiosta, toteaa Adaran toimitusjohtaja Kari Ollila.

– Houkuttelevan rakenteen lisäksi Arcwise mahdollistaa kevyemmät pakkausratkaisut, jotka parantavat logistiikkaa ja pienentävät hiilijalanjälkeä, Ollila jatkaa.